Viikonlopun tutustuminen nuoruuteen

Parhaan ystäväni nuorempi poika on aina välillä kysellyt, saako tulla meille yöksi. Ja ainahan meille saa tulla kun vain sovitaan niin. No nyt tänä viikonloppuna sain seurakseni tämän ihanan miehenalun. Oma poikani oli viettämässä laatuaikaa isänsä kanssa. Aikani mietin, mitä sitä keksii 10-vuotiaalle, ettei aika käy pitkäksi, mutta tajusin sitten, että kyllähän hän on jo iso poika ja taatusti kertoo itse mikä kiinnostaa ja mikä ei. Vaikka näemme viikottain perheinä, kaksistaan emme juurikaan vietä aikaa. Ostimme ison kasan herkkuja ja katselimme elokuvia ja juteltiin niitä näitä.

Aiemminkin olen kylässä heillä käydessäni nähnyt poikien katselevan myös Youtubesta videoita, sen enempää kiinnittämättä huomiota siihen mitä he sieltä puhelimillaan katselevat, ja tietysti isoilla pojilla huoneen ovikin on usein kiinni. Nyt sitten sain 61+Glh01PcL._SL500_AC_SS350_esitelmän aiheesta ja on pakko myöntää, että kyllä ihmiset keksii sitten kaikkea. Naurettiin ratketaksemme välillä. Olen ehkä myös vähän järkyttynyt siitä, mitä kaikkea joku jakaa siellä. Yhden miehen videoissa mies tunkee Wubble Bubblen sisälle Coca-cola lightia ja Mentos karkkeja vain nähdäkseen mitä siinä käy. Wubble Bubble on siis  iso kuminen vesipallo, jonka pitäisi kestää melkein mitä vain. Lopputuloksena kuitenkin on se, että yrittäessään tunkea vielä itsensäkin pallon sisään, se räjähti ja hänen olohuoneensa lattia tulvi Coca-Colasta. Seuraavassa videossa mies oli ”viisastuneena” siirtynyt vessaan kokeillen työntää Wubble Bubbleen tällä kertaa vettä ja 100 kylpypommia, myöskin koittaen lopussa tunkea itseään sisään ja samalla lopputuloksella kuin edellisessä videossa. Hänellä on Wubble Bubble videoita useita muitakin. Kyseinen mies kuvaa itseään myös photo.jpgsuolakurkkukylvyssä ja nopealla hänen Guava Juice-kanavansa tarkkailulla, myös monessa muussa ruuassa. Niin älyttömältä kuin se kuulostaakin, kyseisellä miehellä on miljoonia seuraajia Youtubessa. Siltikin on pakko myöntää että saimme molemma hyvät naurut näistä. Jos kiinnostaa käydä katsomassa videoihin voitte tutustua tästä.

Katselimme myös prank- videoita, eli suomennettuina niissä tehdään jekkuja toisille ihmisille. Harmittomia sinäänsä, mutten voinut olla tuntematta tiettyä sääliä jekutettavia ihmisiä kohtaan. Itsellä ei olisi tainut huumori ihan riittää. Yhdessä videossa mies vetää tuolin pyllyn alta pois juuri ennen kuin toinen mies istuu siihen. Tuolinvetäjä juoksee hullunlailla karkuun, jottei vihainen istuja kävisi kimppuun.Toisessa hiivittiin istuvan miehen penkin alle, sitoen nippusiteellä hänen kenkänsä, jonka jälkeen naamalle läimäytettiin kermapiiras ja juostiin karkuun. Paitsi, että piiraan naamalleen saaneen kengät on sidottu toisiinsa kiinni, ja hän kaatuu maahan yrittäessään juosta perään. (Videot voit katsoa tästä ja tästä) Saman tyylisiä videoita on satoja. Väittäisin kuitenkin ettei Rebel tv-kanavaa ylläpitävät miehet aina pääse karkuun. Näitä videoita ei kuitenkaan taida olla tarkoituskaan sen enempää järkeillä, en vain voi itselleni mitään.lataus

Youtube- kierrokseeni kuului kyllä myös muita videoita, mutten voi olla ihmettelemättä kuinka vanhaksi itseni tunnen tällä hetkellä. Olen nauranut viikonloppuna olevani niin old school. Uusia sanojakin opin, se oli kyllä asia minkä en ajatellut enää näin yli 30-vuotiaana olevan mahdollista, mutta kyllä se on. Pitääkin ottaa useammin tutustumiskierros nuoruuteen niin pysyy kärryillä tulevaisuudessakin. Kaiken kaikkiaan on ollut niin hauska erilainen viikonloppu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s