Pirun virus

Nyt kun syysflunssa iski meille on aikaa pysähtyä, joten kirjoittelua pitkästä aikaa. Tässä on istuttu koko viikko kotona. Viime perjantaina iski lapselle kuumetta ja nyt pari päivää itse ollut heikkona. Vaikka olo onkin  tällä hetkellä kuin katujyrän alle jääneellä, niin onpas tullut pysähdyttyä oikein kunnolla. Viimeinen kuukausi on ollut minulle yksi iso hässäkkä, ja se on näkynyt ihan kaikessa. Pääkoppa on ollut aivan liian täynnä ja stressitasot korkealla.

Pari päivää meni kamalassa syyllisyydessä. Miten sitä voi jäädä kotiin kun on koulussa työt kesken, miljoona asiaa mitkä pitäisi tehdä, miten asiat nyt menee. Toisaalta onneksi omakin olo alkoi heiketä eikä mietitytä enää ollenkaan. Nyt ei ole pakko tehdä mitään, tai jos olisi, en jaksaisi kuitenkaan. Olkoon tämä mottoni nyt kunnes paranen. 129020452761440124.jpg

Itsekkäästi kiikutin aamulla jo tervehtyneen lapsen tarhaan, että saan levätä. On se muuten kumma, lapsella oli yli 39° astetta kuumetta ja silti oli energiaa esimerkiksi sohvalla hyppimiseen. Minulla lämpöä 37.2°, joka paikkaa sattuu ja ei käy mielessäkään, että sohvalla hyppiminen olisi nyt kivaa. Kävelin bussipysäkiltä apteekin kautta kotiin ja meinasin pyörtyä jo siinä. Matkaa on vajaa kilometri, mutta kun henki ei meinaa kulkea.

Kaiken kaikkiaan vaikka ollaankin oltu kipeitä, meillä on ollut ihana rakkauden läheinen viikko takana. Aikaa on ollut keskittyä toisiimme täysin. Ollaan pojan kanssa katsottu erilaisia elokuvia ja keskusteltu kaikesta maan ja taivaan väliltä. Kyllä kolme vuotiaan jutut on sitten hauskoja. Nyt kun viimeisin uhmakausi näyttää vähän taas laantuneen, huomaan taas että me tullaankin ihan hyvin toimeen keskenään. Pakko myöntää, että epäilin sitä jo hetken loppukesästä. Onneksi minulla on tukiverkostoa, eikä tarvitse ihan yksin vääntää. Tässä olen onnekas, tiedän ettei kaikilla ole asiat näin. Nytkin äitini on auttanut meitä monesti, vaikka kuulemma ei halua tartuntaa. (En ymmärrä kyllä miksi tätä nautintoa joku haluaa vältellä).

Koska elämä olisi tylsää ilman aiheeseen liittyvää Minion -meemiä tähän loppuun semmoinen. Toivottavasti olette terveitä, ja jos ette niin ottakaa rennosti, viikonloppu alkaa!

 

79a90d06718305fb4559fefca5253a30

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s