Joko palataan arkeen??

Tajusin eilen illalla yhden asian. Olen ajatellut etten ole mitään tehnyt muutamaan viikkoon, kotini suhteen siis, mutta sitten huomasin, että olen siivonnut käsityökaappini, olen siivonnut hyllyjäni, olen siivonnut lapsen huoneen, olen siivonnut kaappeja ja heittänyt isot kasat tarpeetonta roskaa pois. Olen siis saanut aikaiseksi jotain. Lisäksi olen saanut tilaamani kukkien ja kasvien siemenet istutettua ja vihdoin myös inkiväärini ovat ruukussaan ja innolla odottelen sen satoa.

Kuten olen aiemminkin kertonut, kotini on aina vähän sinne päin siisti. En jaksa ottaa stressiä esimerkiksi siitä, että eteisen tuolillani on iso kasa vaatteita viikkaamatta tai että olohuoneen nurkassa on vanha pyykkikorini, jota olen kovin ollut viemässä kellariin jo monta viikkoa. Pikkuhiljaa. Jos ”ehdin”. Jos jaksan.

sdr

Tylsyyksissäni minuun on tarttunut jonkinlainen sisustusbuumi. Voi kun olisi paljon rahaa niin muuttaisin monet asiat kotoani. Ostaisin uuden sohvan ainakin. No opiskelijabudjetilla sitä sitten ostelee kaikkea pientä uutta piristämään elämää aina välillä. Ostin uudet lakanat ainakin ja kaverilta ihanan lampun yöpöydälle. Toisen kaverin kanssa teimme ketunnahkakauppaa ja sain ihanan varjostimen keittiön lamppuun. Olen myös kovin tykästynyt keittiössä ikkunalaudalla esiintyvään vihreään, jota on noussut istuttamistani siemenistä.

Onnekseni lomaa ei ole enää montaa viikkoa jäljellä!!! Muistan lapsena kuinka tässä kohtaa kesää olin jo valmis aina palaamaan kouluun, jotenkin kaipasin sinne sitten kuitenkin, vaikken oikeastaan pitänytkään koulusta. Nyt tälle kesälomalleni en olisi halunnut ollenkaan. En ollut valmis siihen. Turkista kotiuduttuani olen ollut jo aivan valmis takaisin kouluun ja palaamaan arkeen, enkä nyt malttaisi enää odottaa yhtään. Muistuttakaa minua tästä tunteesta, jos syksyllä tai talvella purnaan kouluani!

Tiistaina otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin taas kotitreenini. Koska nyt en pääse juoksemaan, ja ostin jo muutama viikko sitten itselleni Uuden elämän alku- jatkovalmennuksen, nyt oli aika aloittaa! Tein alkuvuodesta jo sen ensimmäisen kolmen viikon valmennuksen. ( Se ensimmäinen valmennus löytyy tästä) Pari treeniä takana ja huomasin että olenpa taas huonossa kunnossa, verrattuna siis vaikkapa alkukesään. No tästä on hyvä jatkaa ja innolla odottelen tuloksia. Kuinka se aloittaminen onkaan niin vaikeaa, mutta sitten jälkikäteen olo on niin hyvä. Ja oikeastaan kyse on kuitenkin vain omasta laiskuudesta, koska siihenkään ei voi vedota ettei ehdi, aikaa treeniin menee vain 15-30 minuuttia.

crazy_exercise

Nyt pitäisi kehitellä tällekin päivälle jotain tekemistä joten ensi kertaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s