Sukat kauniimmasta päästä

Olen viime aikana ollut jotenkin niin kiireinen, ettei aika ole riittänyt tänne tulla kirjoittelemaan. Samaan aikaan olo on hyvinkin saamaton, joten voipi olla ettei kiire ole kuin omassa päässä, lomaakin on vielä pari viikkoa jäljellä. Päivät menevät vain niin nopeaan eikä tunnit riitä ihan kaikkeen mihin haluaisin. Tänään olen kuitenkin ottanut itseäni niskasta kiinni ja teen kaksikin kirjoitusta, kunhan saan toisenkin testaukseni päätökseen.

Lupasin kuitenkin tehdä toisen testauksen Color4carelle ja nyt testissä oli ne kauniit tukisukat joista jo viimeksi mainitsin. Jos et ole nähnyt edellistä kirjoitustani aiheesta sen löydät täältä.

cof

Valinta mitkä sukat valitsisin oli todella vaikea. Pähkäilin sitä aika kauan kun siellä oli niin monta, josta olisin pitänyt. Muutenhan sukkien tilaaminen olikin sitten helppoa kunhan päätöksen olin tehnyt. Päädyin siis pitkän harkintani jälkeen näihin ruusuisiin ihanuuksiin, jo pelkästään pinkin värin takia. Jotenkin oli vain pakko koittaa karsia vaihtoehtoja. Vähän jännityksellä jäin odottamaan sukkien sopivuutta. Sukat postitettiin taas nopeasti seuraavana päivänä niin kuin viimeksikin ja putosivat kirjekuoressa ihan postiluukustani, joten taas kerran sain olla tyytyväinen ettei minun tarvinnut lähteä niitä hakemaan mistään.

Sukat oli tietysti pakko kokeilla heti! Materiaali tuntui tiukalta mutta pehmoiselta, eikä niissä juurikaan ollut pahaa pakkaushajua. Ja onnekseni sain todeta, etteivät olleen yhtään liian pienet paksuihin pohkeisiini. Harmituksekseni kuvio ei näytä ihan yhtä kauniilta päällä, koska kuvio levisi pohkeiden mukana, mutta sukat ovat todella mukavat jalassa. Mistään ei purista liikaa, mutta ne ovat silti napakat. Sukat ylettyvät polviin asti.

Pidin sukkia monta tuntia unohdin ihan, että ne ovat jalassani edes. Aina välillä muistin kuitenkin niitä ihailla. Jaloissa selvästi kiersi veri kunnolla. Nämä tulevat kätevään käyttöön koulussa ainakin kun ompelukoneen ääressä pitäisi istua koko päivän. Sivuilla luki, että sopivat myös lentomatkoille, ja nämä peittoavat ulkonäkönsä puolesta täysin ne kamalat ihonväriset tukisukat, jotka olen lentämistä varten ostanut, joten ensi kerralla nämä lähtevät mukaan!

Kiitos Color4care, tuotteenne ovat ihania ja palvelunne on laadukasta ❤

Sivulta löydät myös muuta kodintarvikkeita kuten nämä suloiset sakset, hauskat kynät ja muuta kivaa pientä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s