Mitä pehmeyttä!

Sain yhteydenoton noin kuukausi sitten jossa minua pyydettiin testaamaan tuotteita. Kyseessä oli ihana Color4care (<– klikkaamalla pääset sivuille). Kyseisestä yhtiöstä en ollut ennen kuullutkaan, mutta pikaisella nettisivuihin tutustumisella rakastuin! Ihania värikkäitä tuotteita hoitoalalle, värin lisäksi tuotteet ovat myös hauskoja. Varsinkin kun sivut loistavat pinkkeyttä olin myyty jo pelkästään siitä, onhan se lempivärini! Idea on myös mielestäni aivan upea, jotenkin sairaalan siniset ja vihreät ovat niin tylsiä. Sovimme, että otan testaukseen bambualusvaatteita. Klikkaamalla tästä niin näet sivuston alusvaatteet. Kovin halusin jo innolla tehdä tämän ennen matkaani, mutteivat tuotteeni tulleetkaan ajoissa, joten nyt kotiuduttuani en malttanut olla avaamatta suurinpiirteen heti odottamaani pakettia. Se ei tosin ollut Color4caresta kiinni, vaan tuotteeni lähtivät tulemaan jo seuraavana päivänä tilauksestani. Pakettini myös oli tullut suoraan kotiin, joten ei tarvinnut lähteä sitä hakemaan mistään. 85adf0551a3b1591434b34b51f81fb38

Koska olen ihminen, joka haistelee kaikkea, totesin heti alkuun ettei näissä juurikaan ollut minkäänlaista hajua. Heti ensimmäiseksi minun on myönnettävä, että kangas tuntui aivan erilaiselta kun kuvittelin sen tuntuvan. Tuotteitteni kangas on aivan ohutta ja pehmeää. Pehmeyden arvasinkin mutta jotenkin odotin paksumpaa kangasta, mutta tämä oli mielestäni mukava yllätys.

19551031_10155553934033421_1682794732_n

Sain apua koon valitsemisessa kun tuskailin mittojen sopivuudesta ja valitsin saumattomat pikkuhousut ja topin. Käytän yleensä M tai L kokoa ja otin nyt molemmat kokoa L, varmuuden vuoksi. Voisin kyllä kuvitella alusvaatteiden joustavuudesta päätellen, että myös se M koko olisi sopinut. Alusvaatteet ovat päällä todella kevyet ja tuntui kuin ei olisi päällä mitään. Supertunne! Ainoastaan mihin vähän petyin oli pikkuhousujen vyötärön kuminauha, se on kapea ja porautuu vähän ihon sisään jättäen pienen jäljen. Itse pidän normaalisti leveä nauhaisia siksi ettei näin kävisi. (Tämä siis siksi että vatsassani on niin paljon ylimääräistä ihoa laihtumisen jäljiltä.) Tätä ongelmaa ei tietenkään ole kaikilla, joten en haluaisi moittia tuotetta tästäkään. Topissa on säädettävät olkaimet, joten se oli helppo kiristää sopivaksi.

Uudet alusvaatteeni ovat niin mukavat päällä, että luulen että palaan tilaamaan muutamat lisää. Vaikken olekaan hoitoalalla, voisin kuvitella ostavani muutakin sivuilta. Yllätyin myös siitä että tuotteet olivat myös edullisia.

Laitan linkit tilaamiini tuotteisiin vielä eli tässä pikkuhousut ja toppi. Suosittelen kyllä näitä muillekin.

Ihastelin kovin myös siellä myytäviä tukisukkia, hauskaa että niitä löytyy vaikka minkänäköistä! Varmasti jokaisen makuun jotkut hauskat. Tukisukat löydät täältä. Käykää itse katsomassa! Nyt kaikki varsinkin hoitoalan ihmiset tutustukaa sivuun, ihmiset joita hoidatte tarvitsevat piristettä (ainakin minä)!! 17333580_785160674965951_7047093210115473408_n

Mainokset

3 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s