Pitkän kaavan treffit!

Tällä hetkellä tuntuu ettei ihminen voisi onnellisempi ja levollisempi olla. Eilen kauhea stressi, mutta tänään voin täydellisesti! Tämä kirjoitus nimittäin tulee suoraan Turkin Alanyasta, johon aamuyöllä matkasin, pitkän kaavan treffeille. En ole kauheasti uskaltanut tästä iloita etukäteen, kun taikauskoisena ajattelin, että jos jotain käykin. Mutta täällä ollaan!

Aamulla lämpöä oli 23 astetta ja ympärillä kukoisti, kukoistaa tietysti edelleen, mutta ensi vaikutelma Alanyasta oli vielä kauniimpi kuin kuvissa. Ihailin taksissa maisemia ja ihmisiä enkä voinut olla hymyilemättä. Hymyilin koko matkan asunnollemme lentokentältä kuin hölmö taatusti. Taksikuskilla oli omat juhlat taksissa, hän kuunteli musiikkia, laului ääneen ja vähän tanssahtelikin ajaessaan. Ajattelin että tuosta taatusti viimeistään tajuaa olevansa aivan jossain muualla kuin Suomessa.

Suihkun ja vaatteiden vaihdon jälkeen kävelin vihdoin parvekkeelle ihailemaan maisemia. Isot vuoret ympärillä, eksoottisia taloja silmien kantamiin ja kasvisto on aivan erilaista kuin Suomessa. Kahdeksannessa kerroksessa asumisessa on etunsa, nimittäin että täältä näkee todella hyvin. Jopa alas kurkkasin korkeuden paikan kammoksissani, mutta en voinut kuin ihailla kaikkea mitä näin.

Hetken suunnittelin meneväni lepäämään hetkeksi, viime yön unet jäivät niin vähäiseksi, mutten malttanut millään. Enkä malta vieläkään!18901472_10155461875853421_1387414008_o

Maisemat on ihanat mutta niin on seurakin, vieläkin ihanempaa, mikä tekee tästä päivästä täydellisen. 11 kuukauden odotus on ohi ja vihdoin meillä on aikaa toisillemme ja mahdollisuus tähän. Ja kyllä jännittikin ihan hurjasti! Vedin sitten kauniit vaatteet ja hain rakkaani tuosta portilta. Jotenkin vieläkin vähän epärealistinen olo, että ollaan oikeasti täällä YHDESSÄ!

Seuralaiseni nukahti tuohon sohvalle vierelleni, niinpä päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja tulla kirjoittamaan. Olo on niin kiitollinen, suuri kiitos kaikille tänne matkani mahdollistamisesta ❤ Vaikka matkustaminen tai siihen valmistuminen onkin mielestäni yksi pahimpia stressin aiheuttajia, tämä on kyllä sen arvoista!

Niin täydellinen kesäloman aloitus!

Mainokset

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s