Japanilainen juustokakku

Hei nyt leivotaan, taas! Tällä kertaa en leiponutkaan itselleni, vaan mummoni pyynnöstä. Vähän jännityksellä odotan palautetta myöhemmältä että miltä se maistuu, enhän nyt voi oikein tuosta palaakaan napata.

Eli tällä kertaa kokeilussa Japanilainen juustokakku-Soufflé. Yksinkertaisempaa kakunteko ohjetta saa kyllä hakea. Nimittäin siihen tulee ainoastaan kolmea ainesosaa: Kananmunaa, valkosuklaata ja tuorejuustoa. Pientä haastetta toi kananmunien valkuaisten ja keltuaisten erottelu, mutta onnistuin siinäkin hyvin. Alkuperäisen reseptin löydät Herkkusuun sivuilta eli täältä. Apuri taas halusi auttaa ja odotti innolla koemaistoa taikinasta. Se ainakin sai hyväksytyn arvostelun, ÄITI TÄÄ ON HYVÄÄ!

Helppoa tämä ainakin oli, eikä rasita kenenkään kukkaroa liikaa!

Valitettavasti olen onnistunut hukkaamaan kakkuvuokani, joten silikoninen vuoka sai toimia nyt vuokana. Toimihan se.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s