Syötävä mutanaamio

Helppo pikkupiriste tälle vapaapäivälle koulusta. Olin nopea ja hoidin jo asiani, joten Pinterestin kimppuun. Löysin tämmöisen idean, jonka päätin toteuttaa, SYÖTÄVÄ MUTANAAMIO. Pakko kokeilla, se on niin herkullisen näköistäkin! Oikeasti olen todella laiska hoitamaan kasvojani, mutta näissä testeissäni tulee sekin hoidettua 🙂

Naamioon käytin:

7f883e78793cf3b262de72723b0b7287

  • 1 tl sitruunamehua; Sitruuna sisältää vitamiineja ja poistaa rasvaisuutta, viime yönä yöpöydälläni olleet sitruunanlohkot kävivät hyvin vielä puristettavaksi (Jos et tiedä miksi sitruunat ovat yöpöydälläni, voit lukea syyn edellisestä postauksestani Nukkumisen ihanuus)
  • 1 tl hunajaa; Hunaja auttaa ihon elastisuuteen ja pehmentää ihoa.
  • 1 tl piimää tai maitoa; Piimä tai maito pehmentää, kirkastaa, kiinteyttää ja kuorii ihoa, itselläni ei ollut tähän hätään piimää joten maidolla mentiin.
  • 1 tl kaakaojauhetta; Kaakao uudistaa ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja kiiltäväksi, laitoin leipomiseen tarkoitettu sokeroimatonta.
  • 2-3 tl kreikkalaista jogurttia; Jogurtti toimii samoin kuin piimäkin, mutta puhdistaa epäpuhtauksia, ihohuokosia ja kuollutta ihosolukkoa. Myös punaisuuden poistoon hyvä. Luulisin että tätä voisi soveltaa muuhunkin maustamattomaan jogurttiin.
  • puolikas banaani; Banaania voi käyttää yksinäänkin naamiona, se auttaa punaisuuteen ja kosteuttaa ihoa.

18405996_10155378815913421_2026623190_o(Alkuperäisen ohjeen ja pidemmät selitykset voit löytää täältä englanniksi)

Ainekset sekoitetaan keskenään, alkuperäisessä ohjeessa oli että blenderillä, mutta meni helposti ihan sekoittamallakin. Banaanin murskasin vanhanaikaisesti haarukalla, joten siitä jäi vähän klimppejä, mutta varmasti nekin olisi kaikki saanut pois enemmällä työllä.

Otinpas kuvatkin teille ennen naamion levitystä, ja kaikista epäpuhtauksista. Levitin sitä oikein kunnon kerroksen. Vähän pelonsekaisin tuntein tätä aloin levittämään, koska ajatus banaanin tuoksusta koko päivän nenässä aiheuttaa jännitystä. Voin kuvitella sen tuoksun käyvän hermoille jossain vaiheessa. Liian hyvässä muistissa on kokeiluni pestä hiukset kananmunalla ja jogurtilla, ja se haju, kestin sitä kuukauden ja sitten oli pakko lopettaa! Katselin myös vaatetukseni väriä että valkoinen ja kaaka18378893_10155378815923421_474858294_oo ei sovi yhteen. No rohkea rokan syö! Naamiosta tuli onneksi sen verran paksua ja kun on kärsivällinen levittäessä se jää kasvoihin eikä valu pitkin.

Naamion annetaan olla 20-30 minuuttia, kunnes se on kuiva. Pese kasvot viileällä vedellä.

 

 

Tässä lopputulos! Kuvista ei tietenkään näe ihon tuntua, mutta iho on pehmoinen. Poskissa punoitus on kyllä selvästi vähentynyt ja iho näyttää rauhallisemmalta. Nenän huokoset ovat ainakin hetkellisesti taas pienemmät. Naamiosta jäi raikas olo, iho ei tuoksu banaanille enää, joten huoleni oli turha. Selvisin jopa sotkuitta ja naamio oli kohtalaisen helppo pestä pois. Kaikenkaikkiaan hyvä testi!

Maistoin kyllä naamiota, ja ihan hyvää oli, mutten kuitenkaan jälkiruuaksi sitä valmistaisi päivällispöytään.

Kokeilkaa ihmeessä! Tämä oli helppoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s