Vähän liiankin rentoa!

Huomenta ja kaunista aurinkoista sunnuntai aamua! (Myöhäistä semmoista!)

Pari päivää hiljaisuutta, ei syystä että olisin ollut kiireinen, vaan syynä taitaa olla haaveilevan äidin oma viikonloppu. Liikaa omaa aikaa, eikä mihinkään kiire saa minut putoamaan laiskuuden ja haaveilun kuiluun. Näitä kirjoitellessani huomaan eläväni näin vähän liiankin usein…

18362468_10155375756918421_184124548_o
valkosipulikanaa Shamrock caféessa 

Perjantaina istuin iltaa ystävieni kanssa ravintolassa, nauttien ihanan kananpuolikkaan leikkuulaudalta muilla herkuilla höystettynä. Hyvää seuraa, ruokaa ja naurua! Ihan parasta terapiaa! Sieltä kotiuduttuani vajosin koomaan, joka on jatkunut aina tähän asti.

Eilen heräsin 11. jälkeen tuntien kauheaa syyllisyyttä ruoka- ja vuorokausirytmini pilaantumisesta. Myöhäiset aamut eivät sovi minulle yhtään vaan olen niin tottunut menemään aikaisin nukkumaan ja heräämään aikaisin, että olo on aina vähän höhlä koko päivän jos nukun liian pitkään. Siinä ihmetellessäni kellon paljoutta, päätin etten anna sen pilata päivääni vaan nyt äkkiä aamupalalle ja jotain on tehtävä. Ulkona oli ihana ilma. Pistin viestiä ystävälle että mitä tehdään, ei sekään tiennyt. Hetken mietittyäni sain päähäni taas kuningasidean. Ostin kuukausi sitten vahaa ja jalkakarvani kaipaisivat siistimistä. Sitä siis kokeilemaan. Hermothan siinä meni, varsinkin kun huomasin ettei sitä vahaa ollutkaan niin helppo saada iholta pois. No olkoon se siis semmoinen ” ei ikinä enää”- kokeilu. Haahuilin suihkuun ja tajusin sto_do_listen jälkeen että kello oli jo yli viisi iltapäivällä. Enkä ollut syönyt mitään aamupalan jälkeen.

Olin vähän ajatellut että lähtisin ystävälleni, mutta siihen aikaan oli pakko tehdä jonkinlaisia päätöksiä. Joko lähtisin nyt tai söisin jotain ja istuisin sohvalle katsomaan Netflixiä. Luovutin! Ruokaa siis ja sohva.

Siinä jumitin sitten loppuillan.

Sama kaava näköjään jatkuu tänäänkin. No hei huomenna alkaa arki taas niin voi sitten ottaa itseään niskasta kiinni. Nautitaan ilmasta niin kauan kun sitä jatkuu! Hyvää sunnuntaita kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s