Kodissani on piilokaaos!

Iltaa! Rauhaisan musiikin saattelemana päätin tulla kirjoittamaan muutaman rivin. Olen nimittäin huomannut, että tähän jää koukkuun. Kuten eilisessä kirjoituksessani jo lupasin itselleni hoitaa muutamia asioita tänään ja pitkän koulupäivän jälkeen paransin maailmaa hyvässä seurassa ja tässä iltasella otin vihdoin itseäni niskasta kiinni. Järjestelin papereitani ja olen pessyt pari koneellista pyykkiäkin. Tajusin, että kotonani hallitsee pienoinen kaaos. Miten tavaraa ja kaiken maailman lappusia voikaan olla niin paljon. Ja miten yksi ihminen onnistuu säästämään kaikki kirjekuoret joissa kirjeeni tulevat. Varmasti olisi helpompaa heittää ne roskiin silloin kun ne tulee, sen sijaan että kirjeen mukana työnnän ne hyllylle. Nyt on niistäkin päästy.    many-envelopes-1496757

Omistan kaksi isoa Ikean Kallaxia, joihon varastoin kaiken. Siis minulla on niissä muutamia laatikoita ja ne ovat aivan täynnä. Miten se onkaan helppoa tunkea sinne kaiken maailman tavarat ja unohtaa ne sinne, kun eihän niitä enää hetken päästä muista kun ei niitä näy. Ongelma kuitenkin paiskautuu naamalle joka kerta kun yritän löytää kaaoksestani jotain. Vaikka kodissamme on yleensä aika siistiä, onnistun keräämään laatikoihini kaiken mahdollisen. Oikea hamsteri! Rakastan askartelua ja käsitöitä ja keittiössäni on ihana vanha keittiökaappi, jonka olen omistanut täysin askartelutavaroilleni. Kuinka ollakkaan silti olohuoneessani on kaksi laatikkoa täynnä melkein samaa tavaraa. Lankoja, helmiä, papereita, lisää lankoja, lisää helmiä, matonkuteita, piirrustusvälineitä ja ties mitä. Aina en ole itsekään perillä mitä minulta löytyy. Olen kuitenkin onnellinen niistä laatikoista, koska jos kaikki se roina näkyisi aina olohuoneeseen mennessäni, sekoaisin varmasti hetkessä. Laatikoiden siivous olisi kuitenkin edessä! PIAN! Varmaan jonkinlainen inventaariokin olisi tarpeen.

Toinen kaaokseni on ainoinen kaappitilani vaatteille, eli a.k.a vaatehuoneeni. Pikku koppi, joka aiheuttaa minulle harmaita hiuksia. Asumme kaksiossa, ja joku on joskus suunnitellut, että se koppi riittää ihmiselle kaappitilaksi. Olen siivonnut sen useasti ja hetken päästä se on taas samassa tilassa, sisään ei mahdu edes astumaan, lattia on täysi pusseja poikani pieneksi jäänneitä vaatteita, kenkiä ja kirppikselle matkalla olevia tavaroita. Viimeisenä mainitut pakkasin jo yli puoli vuotta sitten kasseihin ja siellä ne odottavat tulevaisuutta parempaa.  Lakanoita ja pyyhkeitä on liikaa eikä ne mahdu vaatteiteni kanssa pienille hyllyille. Vaikka kuinka yritän miettiä ratkaisua siihen huoneeseen, en sellaista ole keksinyt.

Ongelma roinaongelmaani on varmaan se, ettei sen paljous haittaa minua tarpeeksi. En vain jaksa välittää niistä, asia pikemminkin naurattaa minua. Se etu on ainoana aikuisena asumisessa, ettei kenelläkään muulla ole sanavaltaa näihin asioihin. Aina välillä päätän että nyt hankkiudun eroon kaikesta, enkä kuitenkaan tee niin, vaan sen sijaan käsityökrääsäni katselu herättää minussa vain sen käsityöhullun, joka ei malttaisi nukkuakaan kun mieli vie ja sormet syhyten pitäisi vääntää jotain. Jotenkin en ymmärräkään millaista olisi olla pikkutarkka kodin siisteydestä niin että joka paikka

9b6a7b45f80d24c394a6a8f1ba5cfdb9
Elämä on liian lyhyt ollakseen vakavaa koko ajan. Jos et voi nauraa itsellesi, soita minulle, minä nauran sinulle! 

olisi viimeisen päälle.

Ei se niin nöpöö ole! Se on lempilausahdukseni, jonka kuullessa paras ystäväni ajattelee varmasti aina että apua! Aistin sen hänen hermostuneesta naurahduksesta, melkein joka kerta :D. Mutta eihän mikään tälläinen asia voi olla ”nöpöä”. Ainakaan minun päässäni. Jossain asioissa on vaan otettava vähän rennommin ja naurettava itselleen.

 

P.S Minion-meemit on parhaita!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s