Hunajasoodanaamio

Pikatestaus näin illalla. Selasin Pinterestistä ideoita mitä kokeilla ja tämä naamio iski silmiini. Itseasiassa montakin aika samanlaista, joissa kaikissa perusideana tehdä hunajasta ja ruokasoodasta kuoriva naamio, lisäten siihen eri aineita. Naamion pitäisi poistaa epäpuhtauksia ja punakkuutta ihosta, tuoden samalla kasvoihin kosteutta ja pehmeyttä. Olen aiemmin pessyt kasvojani ihan pelkällä ruokasoodalla ja aina ihosta tulee ihanan pehmoinen. Päätin muokata kotoa löytyneiden aineiden mukaan ja testata. Naamiota varten tarvitset:

iStock_23255290_MEDIUM-630x400         1 tl hunajaa

download (1)2 tl ruokasoodaa

kookos11 tl kookosöljyä (oliiviöljy oli mainittu myös yhdessä ohjeessa)

Himalajan-Kristallisuola-lo-res         0,5 tl suolaa (mikä tahansa suola ilmeisesti käy)

Ainekse18209481_10155349124348421_749406954_ot laitoin pieneen kuppiin ja sekoitin lusikalla ja se oli valmis. Valmis naamio oli tuollaista vaaleankeltaista kasautuvaa tahnaa. Todella nopeaa, eikö? Seuraavaksi levitetään tahna kasvoille, välttäen silmiä tietysti. En haluaisi tietää miten käy kun on suolaa silmässä, mutta voin kuvitella sen ettei se ole mukava kokemus.

images (1)

Sitten odotellaan sen verran että se kuivuu, kasvoista tulee vähän sellaiset kankeat naamion kuivuessa. Itse taisin istuskella parisenkymmentä minuuttia odotellessani.

Lopputuloksena kasvoni ovat todella pehmoiset ja puhtaan näköiset, nenän huokoset näyttää puhtailta, mutta kasvot jäivät hitusen verran liian öljyisiksi, joten otin vielä pumpulilapun ja pyyhkäisin hellästi liiat pois. Luulen että ensi kerralla pienempi liru kookosöljyä riittää.

Koitin ottaa kuvia itsestäni ennen ja jälkeen jotta nähdään tapahtuuko muutosta, mutta niistä tuli puhelimen kameralla pimeässä huonoja. Koitan joku päivä uudestaan päivän valossa kuvien kera.

Näitä erilaisia naamioita on ihana kokeilla ja tehdä. Internet on täynnä kaikkia herkullisen näköisiä naamioita, ja varmasti teen toistekin. Löysin jo ihanan verigreippinaamion, jota on pakko päästä kokeilemaan. Se näyttikin ihan karkilta, että täytyy olla tarkkana ettei tule maistettua :D. Kaiken kaikkiaan tämä naamio teki niin kuin lupasikin ja voin mennä onnellisena sileäposkisena nukkumaan.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s